NOORDWIJKERHOUT - Dat het voor ODIN`59 een moeilijk seizoen wordt in de Derde Divisie is inmiddels wel duidelijk. Zaterdag bleek ook VVSB duidelijk een maatje te groot voor de jonge ploeg van trainer Mark Kranendonk: 4-0.

In Noordwijkerhout was het uitgerekend Mounir Mounji die zijn oude ploeg voor het eerst pijn deed door al na zeven minuten te scoren. Nog voor de rust liep VVSB verder uit door twee treffers van voormalig prof Gyliano van Velzen.

Na de rust hield ODIN'59 de geledingen wat meer gesloten, maar kort voor tijd wist Thomas Schaap met een mooie vrije trap de eindstand op 4-0 te bepalen.

ODIN'59, dat na acht wedstrijden pas één puntje heeft, speelt komende zaterdag thuis tegen RKAV Volendam.