BARENDRECHT - ADO '20 is na vier wedstrijden in de tweede divisie nog altijd zonder punten. Zaterdag gingen de Heemskerkers hard onderuit op bezoek bij Barendrecht: 5-1.

Bijna een helft lang hielden de gasten uit Heemskerk stand tegen de promovendus die verrassend goed aan het seizoen is begonnen. Op slag van rust wist Tren Drexhage na een vlotte aanvaller echter de openingstreffer te maken.

Na rust ging het helemaal mis voor ADO '20 en moest keeper Deen in een tijdsbestek van een kwartier driemaal vissen. Achtereenvolgens Olek Mrowicki, Joey Jongman en opnieuw Drexhage vonden het net. Dylan George mocht nog wel de eer redden, maar het slotakkoord was voor Bram de Bruin die de eindstand op 5-1 bepaalde.

ADO '20 ontvangt komende zaterdag regerend kampioen Spakenburg op De Vlotter.